Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχει ο τ/σ Alpha, για την τηλεοπτική περίοδο που διανύουμε, παρέχονται τα εξής προσβάσιμα προγράμματα.

Ψυχαγωγία : Παρέχονται με CC τα προγράμματα “ΣΑΣΜΟΣ”,”ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ” (και στην επαναληπτική του μετάδοση) , καθώς και ελληνικές ταινίες.
Ενημέρωση: μεταδίδονται σε καθημερινή βάση δελτίο ειδήσεων στη νοηματική και κεντρικό δελτίο με κυλιόμενους τίτλους ειδήσεων, ενώ είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του  σταθμού,  το κεντρικό δελτίο  πλήρως μεταφρασμένο στη νοηματική γλώσσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα από την τηλεοπτική μετάδοση αυτού.

Επίσης στην ιστοσελίδα του σταθμού είναι διαθέσιμα στο περιεχόμενο Web TV:

1. Σε πλήρη μετάφραση στη νοηματική γλώσσα,
• Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού (η ανάρτηση του ως άνω κεντρικού δελτίου λαμβάνει χώρα καθημερινά σε μικρό χρονικό διάστημα μετά το πέρας της τηλεοπτικής του μετάδοσης, ήτοι αμέσως μετά τον αναγκαίο χρόνο για την ολοκλήρωση της μετάφρασής του στη νοηματική).
• Όλα τα επεισόδια (όλων των κύκλων) της ενημερωτικής εκπομπής «ΑΥΤΟΨΙΑ» με τον Αντώνη Σρόιτερ
• Όλα τα επεισόδια της ενημερωτικής εκπομπής «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

2. Με δυνατότητα χρήσης ειδικών υποτίτλων για άτομα με προβλήματα ακοής (CC):
• Όλα τα επεισόδια του 1ου κύκλου της σειράς «ΣΑΣΜΟΣ», καθώς και σημαντικός αριθμός επεισοδίων του τρέχοντος 2ου κύκλου
• Όλα τα επεισόδια του 9ου κύκλου της σειράς «ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ», καθώς και σημαντικός αριθμός των επεισοδίων του τρέχοντος 10ου κύκλου της σειράς.

3. Πέραν της ως άνω δυνατότητας ετεροχρονισμένης παρακολούθησης ολόκληρων προγραμμάτων, είναι πλέον διαθέσιμη στο σκέλος της ειδησεογραφικής ενότητας της ιστοσελίδας του σταθμού, αναπαραγωγή επιμέρους θεμάτων από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παράλληλη μετάφραση στη νοηματική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του σταθμού: https://www.alphatv.gr/programma/.