Δημόσια διαβούλευση ξεκινά το Ε.Σ.Ρ. αναφορικά με το σχέδιο Απόφασης «Εγγραφή Παρόχων Υπηρεσιών Μέσων Επικοινωνίας στο Μητρώο Επιχειρήσεων». Φορείς που δραστηριοποιούνται στις νέες υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων (διαδικτυακές τηλεοπτικές εκπομπές, κατά παραγγελία υπηρεσίες) καθώς και χρήστες του διαδικτύου που ανεβάζουν οπτικοακουστικό περιεχόμενο σε πλατφόρμες διαμοιρασμού βίντεο ή κοινωνικά δίκτυα καλούνται να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους επί του σχεδίου Απόφασης μέχρι την Παρασκευή 24/6/2022.

Με τη δημιουργία του Μητρώου υλοποιείται υποχρέωση του Ε.Σ.Ρ. για την καταγραφή και την εποπτεία των νέων υπηρεσιών, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2018/1808 για τις Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων, όπως αυτή ενσωματώθηκε πρόσφατα με το Ν 4779/2021.

Για τις απόψεις σας μπορείτε να συμπληρώσετε την Φόρμα Υποβολής Σχολίων και να την καταθέσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tsambouka@esr.gr με θέμα  «Διαβούλευση». Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 213-1502379 (Τριάδα Τσαμπούκα) και 213-1502328 (Αθανασία Βράχα).

Για το κείμενο της Παρουσίασης της Διαβούλευσης κάνετε κλικ εδώ.

Για το Σχέδιο Απόφασης κάνετε κλικ εδώ.

Για τη Φόρμα Υποβολής Σχολίων (σε μορφή Microsoft Word) κάνετε κλικ εδώ.